Over ons

Wij zijn toe aan een nieuwe stap in ons leven. Waar andere koppels gaan beginnen aan kinderen is dat voor ons minder makkelijk. Dat komt doordat wij twee mannen zijn die met elkaar getrouwd zijn. We zijn nu meer dan vijf jaar samen, 2 jaar getrouwd en dus toe aan de volgende stap. We willen mensen graag op de hoogte houden van ons avontuur.

Wij zijn Mike (25) & Jens (28). Mike werkt in de sales voor een bedrijf in werkkleding, en Jens werkt als basisschool leerkracht. Het was liefde op het eerste gezicht, en sinds moment één zijn we niet meer van elkaars zijde geweken. De wens om kinderen te krijgen was bij ons allebei al groot aan het begin van onze relatie. We hebben alles lekker op de rit en kijken naar uitbreiding van ons geluk!

We hebben naar verschillende opties bekeken binnen het proces van kinderen kunnen krijgen. Adoptie, co-ouderschap, pleegkinderen en draagmoederschap. Onze voorkeur gaat uit naar draagmoederschap. Onze zoektocht naar een draagmoeder kon gaan beginnen. Een lastige zoektocht, want het is best wat! Toch gaan we met vertrouwen onze zoektocht tegemoet, en willen gaan kijken waar we uit komen. Daarna kwam de keuze tussen hoogtechnologisch draagmoederschap (IVF, in kliniek) of laagtechnologisch draagmoederschap (zelf alles regelen). Daarin gaat onze voorkeur uit naar laagtechnologisch.

Ons leven hebben we op de rit. Allebei een vaste baan, een mooi rijtjeshuis, lieve familie en vrienden om ons heen en ruimte voor een kind in ons leven. Volg ons hier!