Een weekend samen

Begin mei besluiten we om elkaar weer te zien. We hebben elkaar in de tussentijd nog een keer gezien. In mei gaan we een weekend samen doorbrengen. Linda komt met haar gezin naar ons toe. Ze is benieuwd naar hoe we wonen. Zo kan zij ook een beeld krijgen van onze omgeving. Op vrijdagmiddag arriveert het gezin bij ons. Mike kookt een heerlijk diner voor ons. Zodra de kinderen op bed liggen gaan we lekker aan tafel. Het is een gezellige avond met heerlijk eten en bordspellen. Daarnaast drinken we ook een lekker drankje. >>>

We kijken op de klok en het is twee uur geworden. De kinderen liggen al een tijd op bed, en we besluiten allemaal maar eens te gaan slapen. Dat was uiteindelijk wel een goed plan, want de kinderen kwamen al vroeg weer uit bed. Hier in de omgeving gingen we op zaterdag even op pad. De geitenboerderij vlakbij ons huis stond op het programma.

Er worden veel goede gesprekken gevoerd, en we leren elkaar weer een stuk beter kennen. We zien nu hoe zij de hele dag door met hun kinderen zijn. Ook zien we een aantal dingen waarvan wij denken dat we het niet zo zouden aanpakken. Of dat in ieder geval denken ;-) Linda en haar gezin eten nog bij ons in de namiddag en gaan daarna weer op huis aan. We hebben samen een hele dag doorgebracht, en dat is best heftig. Niet negatief, maar je bent wel lang samen.

Voor Mike en mij is de tijd voor onze vakantie bijna aangebroken. We gaan er even lekker tussenuit. We spreken met Linda en haar vriend af dat we elkaar weer zien na de vakantie. Er wordt ook aangegeven dat we het dan misschien kunnen hebben over het draagmoedertraject. Eerst tijd voor onze vakantie..