Een family trip

De vorige keer hebben we bij Linda thuis afgesproken. Haar vriend was erbij, en haar kinderen ook. Haar kinderen zijn nog jong, en krijgen verder niet veel mee van het proces waar wij voor afspreken. Inmiddels hebben we een groepsapp waar wij met z'n vieren de hele dag in lopen te grappen. Ook om elkaar beter te leren kennen. >>>

Begin maart spreken we weer af. Deze keer buiten de deur. Zo kunnen we met hun gezin wat leuks doen en zien we elkaar in een andere omgeving dan op de bank. We gaan een middag naar Ballorig, en daarna eten wij bij Linda en haar vriend. In Ballorig gaan we lekker aan een tafel zitten, en de kinderen spelen wat om ons heen. De kinderen vragen al snel ook onze aandacht, en zo zijn we wel een middag zoet. Ook in Ballorig hebben we het weer over opvoeden. Steeds meer en meer krijgen we van elkaar een beeld hoe we over bepaalde dingen denken.

We hebben heel bewust afgesproken dat we het rustig aanpakken met ons draagmoedertraject. Zeker na de hectische maanden waar Linda en haar gezin doorheen moesten. Het traject zelf wordt nog niet gesproken. Al praten we wel veel over het hebben van kinderen. Eerst gaan we elkaar beter leren kennen, en dan komt het proces binnenkort vast ter sprake. We willen er ook geen taboe van maken. Dit is uiteindelijk wel het punt waardoor we contact hebben gekregen.

Na Ballorig rijden we naar het huis van Linda. Ze heeft een lekkere ovenmaaltijd gemaakt, en we eten met het gezin een hapje mee. Na het eten hebben Linda en haar vriend een cadeau voor ons. Het was 'kut' bier en 'peren' bier. Zo konden we alvast ons verdiepen in het vrouwelijke gedeelte van het traject. Een cadeau met een knipoog om te kijken hoe we zouden reageren. We komen qua humor overeen.

Na nog wat gesprekken gaan we weer op huis aan. We sturen als we thuis zijn nog even een foto in de groepsapp. We hebben de biertjes aangebroken. Er wordt afgesproken dat we elkaar binnenkort weer zien.