Zij ziet het wel zitten!

Het artikel waaraan wij hebben meegewerkt is uitgekomen, en vervolgens hebben wij het gedeeld op Facebook. Er zijn veel reacties op gekomen van vrienden, familie en vrienden van vrienden. Veel steunbetuigingen, begrip en aanmoediging om hiermee door te gaan. Zo fijn om te lezen dat mensen je het zo gunnen. We lezen alle reacties en onze whatsapp staat op ontploffen. >>>

Mike is boven bezig met trainen en ik (Jens) zit beneden op de bank. Een aantal uren na het delen van het artikel krijg ik een berichtje op Facebook. Een ex-collega van jaren geleden stuurt mij een berichtje. Ik heb haar al jaren niet meer gesproken (zeker 9 jaar). Ze was helemaal enthousiast over wat zij las en wist niet dat wij hier zo mee bezig waren. We noemen haar voor het gemak hier Linda. Dit is niet haar echte naam. Linda liep al langer met het idee rond om ooit een kind voor iemand anders te dragen. Puur om het feit dat ze iemand anders het geluk van kinderen gunt. Mensen voor wie het moeilijker is om kinderen te kunnen krijgen. Ons bericht kwam langs en voor haar viel alles op z’n plek.

Zelf heeft Linda ook kinderen, en zij wil zelf geen kinderen meer. Haar gezin is compleet. Ze moet het nog wel met haar vriend bespreken. Al geeft ze wel aan dat het uiteindelijk haar keuze is. Sjors en Aart zeiden al dat het zo goed kan dat je benaderd wordt vanuit een totaal onverwachte hoek.

Linda is in de jaren tussendoor naar de andere kant van het land verhuisd. Voor ons 2,5 uur rijden. Ook dit bespreken Mike en ik, en het is voor ons totaal geen probleem. We zijn allang blij dat iemand dit naar ons stuurt.

We sturen berichten heen en weer, vragen elkaar van alles en zo zit je al (totaal onverwacht) snel in het leven van elkaar.

We gaan elkaar ontmoeten in december! Zo spannend.. een eerste date! Stay tuned..