Via, via.. via..

De wens om kinderen te krijgen leeft eigenlijk al een hele tijd. Op een eerste date wordt het vaak afgeraden als onderwerp om aan te snijden. Bij ons was het eigenlijk wel een onderwerp. Dan weet je meteen waar je aan toe bent toch? Een aantal jaren later (getrouwd en wel) heeft onze wens meer vorm gekregen. We hebben het er wel al vaker over gehad hoor. Gaan we adopteren? IVF? Draagmoederschap? Pleegkinderen? Co-ouderschap? >>>

Welke keuze het ook zou gaan worden; onze kennis erover is niet op peil, en we moeten eerst achter informatie komen. Ons oog is gevallen op draagmoederschap, en alsof het zo zou moeten zijn..

Mike gaat een avond naar zijn sportvereniging en hij bespreekt onze kinderwens met iemand van zijn vereniging. Laten we er even Charlie van maken (voor het gemak). De volgende ochtend krijgen we een berichtje van de vrouw van Charlie. Blijkbaar heeft Charlie thuis onze kinderwens besproken, en zij is zeer geïnteresseerd in onze wens. Zij kent een stel (twee mannen) die recentelijk een kind hebben gekregen via draagmoederschap. Ze gaat eens informeren voor ons. En zo via, via, via.. komen we in contact met dit stel.

Ze vertelt ons dat dit stel ons alles wil vertellen en dat wij ook alles kunnen vragen. Alsof er een aantal puzzelstukjes in elkaar vallen. Zo heb je het met elkaar erover, met een ander erover en dan gaat er een balletje rollen. :) Wij komen in contact met dit stel, en we prikken al op korte termijn een afspraak. Time to talk about babies!