Babytalk

Best wel gespannen zitten we in de auto onderweg naar de afspraak om met het stel te gaan praten over draagmoederschap. Van tevoren hadden we 100 vragen, maar we kregen de vragen moeilijk op papier. Dan zou het een interview worden van papier af, en dat wilden wij niet. Mike stelde mij gerust: het gaat echt wel goed komen gaandeweg het gesprek. >>>

We gaan op bezoek bij Sjors en Aart. Zij hebben via een traject (te lezen op papas2be.com) een draagmoeder gevonden, en een kind gekregen.

We gaan voor onze afspraak nog even naar de slijterij. We weten via de blog van Sjors en Aart dat zij van wijn houden. We stellen het erg op prijs dat we langs mogen komen om onze vragen te stellen en dat zij ons informatie geven. In principe kennen we elkaar eigenlijk niet, en de deur staat open bij hen.

Vanaf moment 1 worden we erg gastvrij ontvangen en al snel raken we aan de praat over onze levens, het draagmoederschap en het hele proces van een kind krijgen (als homostel). Zij geven ons handige aanwijzingen, tips en veel informatie over hoe het bij hen is gegaan door de jaren heen. Wat waardevol! We hebben van alles kunnen vragen, en voor ons gevoel kunnen we verder met ons proces. Achteraf gezien kwamen de vragen tijdens het gesprek, en niet van een papiertje.

We gaan met een positief gevoel verder..